Prenumerera på nyheterna

19-åring knivhuggen till döds vid köpcentrum

Polisen i Estepona söker en vit Mercedes med utländska registreringsskyltar efter gårdagens knivattack vid ett köpcentrum där en 19-åring dödades. Enligt polisen färdades två personer i bilen som flydde från platsen efter knivöverfallet.

Den 19-årige mannen med utländsk härkomst blev knivhuggen till döds på en parkeringsplats vid köpcentret i Diana i området Nueva Atalaya i Estepona vid klockan 14.30 på onsdagen. Larmtjänsten 112 fick in flera samtal om en knivattack på en parkeringsplats vid avenida de las Acacias.

Ynglingen befann sig på parkeringsplatsen när en vit Mercedes körde in på parkeringsplatsen. En man och en kvinna uppges ha klivit ur bilen och gått fram till 19-åringen och utdelat ett knivhugg i bröstet som ska ha träffat hjärtat, skriver dagstidningen Málaga Hoy.

Därefter klev paret in i bilen och körde iväg.

Offret försökte be om hjälp liggande på marken och uppges ha avlidit ganska snart efter attacken.

Enligt samtalen till larmtjänsten 112 går uppgifterna något isär. Ett av vittnena som ringde in varnade för ett slagsmål. Andra källor uppger att det var ett planerat knivöverfall som gick snabbt.

Även vittnesmålen om gärningsmännen går isär. Några källor uppger att det ska röra sig om ett ljushårigt par, en man och en kvinna med östeuropeiskt utseende, medan andra uppgifter säger att det ska vara två män.

En polisutredning pågår där man i första hand försöker kartlägga offrets bekantskapskrets för att hitta något spår till gärningsmännen.

I skrivande stund är ingen gripen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.