Prenumerera på nyheterna

Andalucía Masters visar upp mer än bara golf

Estrella Damm N.A. Andalucía Masters visar att det är mycket mer än bara en fantastisk golfturnering.
Tack vare initiativet från European Tour och San Roque City Council anslöt sig volontärer, elever från skolor i området och grannar till Santiago Tarrío och Alejandro Cañizares, två av de bästa spanska spelarna från tävlingen på Real Club Valderrama, för att städa Torreguadiarostranden i tisdags.

Detta initiativ var en del av Green Driveprogrammet för Europatouren, skapat för att främja socialt och miljömässigt ansvar och generera en positiv inverkan när det gäller hållbarhet. I detta fall kunde man omedelbart se resultatet då volontärerna tog hand om att samla skräp och mikroplast i den underbara miljö vid San Roquekusten.

Estrella Damm N.A. Andalucía Masters organiserade denna strandstädning med ett enkelt mål: att samla så mycket plast och skräp som möjligt så att stranden och havet hålls rena och säkra för alla.

De två som följde med volontärerna, den galiciska spelaren Santiago Tarrio och den lokala Alejandro Cañizares, var fullt engagerade och berömde detta initiativ som naturälskare de är, och gav en eloge till de lokala enheterna och turneringssponsorer som har främjat detta.

”Den här typen av handlingar gör oss alla bättre, för i slutändan handlar det inte bara om att spela golf, vi måste lära barn de värden som golf har, och med initiativ som detta visar vi något viktigare: att vi måste respektera miljön för att respektera oss själva ”, förklarade Santiago Tarrío.

Alejandro Cañizares var mycket tacksam över att få delta i ett sånt här initiativ, eftersom han är från detta område i Andalusien vet att det är nödvändigt och att all hjälp är välkommen. Biljetter till årets upplaga av Estrella Damm N.A. Andalucía Masters erbjuder flexibilitet, du kan välja mellan individuella tillträden för varje dag, fyra dagars pass eller helgpass, med förmånliga priser för barn under 14 år, federerade eller personer med nedsatt rörlighet.

Biljetter kan köpas från biljettmenyn på turneringens webbplats, på edamgolf.es eller på Fever.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.