Anders Palmér, från Bukowskis till Gallery Art Club

Nu har Gallery Art Club i Fuengirola den kända konstnären Anders Palmér ansedd som en av Sveriges bästa landskapsmålare som utställare perioden 25/11 – 13/12.

Anders Palmér är född i Stockholm 1958 och har konstnärlig utbildning från konstfack i Stockholm och Köpenhamn där han gick i lära hos professor Börge Elwi Carlson. Hans konst kännetecknas av ett fåtal varma färger som tillsammans bildar fantastiska landskapsmotiv från ett somrigt Gotland och Skåne eller ett soldränkt landskap i Spanien och Italien.
De är ofta dessa platser som är inspirationskällan till Anders oljemålningar och litografier.

Anders föreläser och undervisar även i konst och färglära och då främst inom landskapsmåleri som också är det främsta kännetecknet i det egna måleriet. Anders Palmér är ordförande i Konstnärsklubben, världens äldsta sammanslutning för konstnärer.

Anders Palmåer´s utställning hos Gallery Art Club håller öppet vardagar 10 – 14.00 under perioden 25/11 – 13/12 med undantag fredag 6/12 som är en nationell helgdag i Spanien.

Passa även på att beskåda av dessa vackra tavlor under Svenska Magasinets glöggparty nu på lördag den 30:de november.
Välkomna mellan 13 och 16 att smaka på vår hemgjorda glögg.
Adressen är Calle Quemada i Fuengirola som ligger på en tvärgata mellan polisstationen och strandpromenaden vid Plaza Picasso.

Härliga harmoniska färger lyser upp hela Galleriet. (Red kommentar)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.