Prenumerera på nyheterna

Ángeles Muñoz: Marbella ska förbättras från dag till dag

Marbellas borgmästare Ángeles Muñoz säger i en intervju på tisdagen att hon var mycket spänd inför söndagens kommunalval. Med allt fler partier har det blivit svårare att nå absolut majoritet. ”Jag förstod innan valet att det fanns möjligheter men jag vågade inte tänka på med vem eller på vilket sätt det skulle gå till. Med tanke på resultatet blev det bättre än väntat”.

Att Marbella är en viktig plats behöver vi inte tveka om. Det är dragloket som många gånger drar hela Solkusten. Och för första gången på 37 år blir det en mandatperiod på fyra år där Partido Popular styr både i regionalregeringen i Sevilla som i Marbellas kommunhus.

Det finns många utmaningar att ta tag i eftersom det finns en försummelse från regionalregeringen Junta de Andalucías sida under dessa 37 år. Nu är det dags att ta itu med dem när det kommer till hälsovård, sociala frågor, utbildning, rättvisa och turism. Det är dags att regionalregeringen förstår hur viktigt Marbella är säger Muñoz i intervjun.

– Vi är mycket glada och nöjda över valresultatet. Med uppkomsten av nya partier har det blivit allt svårare att få majoritet. Vi har stöd av över 40 procent av invånarna i Marbella och vi känner en stor tillfredsställelse, säger Marbellas borgmästare Ángeles Muñoz i en intervju i Diario SUR på tisdagen.

Muñoz säger i intervjun att även om partiet har absolut majoritet tänker hon prata med alla under den närmaste mandatperioden.

Hon hoppas även på en fortsatt och positiv utveckling för San Pedro och att jobba nära invånarna.
– Målet är att hela Marbella ska förbättras från dag till dag.

Stabilisering av stränderna, förbättrade skolor och vårdcentraler liksom idrottsanläggningar ligger först i pipeline att åtgärdas.

Hur det blir med flytten av industriområdet La Ermita återstår att se liksom utbyggnaden av hamnen La Bajadilla och att göra gågata av Ricardo Soriano. Först ska arbetena slutföras i San Pedro och Las Chapas.

Vid denna mandatperiods slut har Ángeles Muñoz varit borgmästare i 14 år. Så länge glöden finns kvar och hon känner invånarnas stöd tänker hon fortsätta.

One thought on “Ángeles Muñoz: Marbella ska förbättras från dag till dag

  • 2021-05-29 kl. 20:01
    Permalink

    Bra att insatser görs för att förbättra San Pedro. Hur får man kontakt med Angeles Munez? Email eller postadress? / Jane

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.