Prenumerera på nyheterna

Antonio Banderas sätter upp ny musikal i Málaga

Málagasonen Antonio Banderas har många järn i elden. Förutom inspelningen av den nya Indiana Jones-filmen och den animerade ”El gato con botas” pågår repetitionerna av musikalen ”Company” som har premiär på Teatro del Soho CaixaBank den 17 november.

En fulltecknad kalender under hösten för Antonio Banderas alltså. I musikalen i Málaga får han hjälp av dottern Stella Banderas.

De första biljetterna fram till 30 december finns redan ute till försäljning med föreställningar onsdagar till söndagar och dubbla föreställningar på lördagar.

Musikalen ”Company” rullar under minst fyra månader på Sohoteatern i Málaga. Bakom musikalen med sångtexter och musik står Stephen Sondheim med inte mindre än åtta Tony Awardpriser samt vardera en Pulitzer och Oscar.

Handlingen utspelas i storstadsmiljö och temat är äktenskap. Ungkarlen Bobby, som spelas av Antonio Banderas, har 35-årskalas och hans gifta vänner visar upp en äktenskaplig idyll, men under ytan finns det gräl, skilsmässoplaner och alkoholproblem.

Upp till 18 skådespelare, dansare och sångare medverkar förutom en orkester med 26 musiker under ledning av Arturo Díez Boscovich och Mamen Márquez.

Flera av dem är kända ansikten från stora produktioner på Gran Vía i Madrid och andra medverkade vid den tidigare musikalen i Málaga, ”A Chorus Line”.

Under några veckor i oktober blir Antonio Banderas bortrest då han ska spela in scener tillsammans med Harrison Ford i nästa Indiana Jonesfilm.

Banderas medverkar också som röstskådespelare i den animerade filmen ”Mästerkatten i stövlar” (på spanska ”El gato con botas”).

(Foto: Twitter @TeatroDelSoho)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.