Prenumerera på nyheterna

AnyTech365 Marbella Tennis Open 2020 spelas i oktober

Efter det omöjliga att hålla tävlingen som planerat i mars till följd av COVID-19-pandemin har evenemanget fått ny speltid under den sista veckan i oktober i den nya kalendern som släppts av ATP Challenger Tour. ”AnyTech365 Marbella Tennis Open 2020” kommer nu att spelas från 24 oktober till 1 november i år i stället.

Från AnyTech365 Marbella Tennis Open Management vill tacka för allt stöd och förtroende från alla sponsorer och medarbetare under dessa komplicerade månader. Den nuvarande situationen tvingas man dock att agera med försiktighet och ansvar, studera alla möjliga scenarier som kan uppstå framöver och arbetar på de olika protokollen och säkerhetsåtgärderna som kommer att behövas genomföras för att bevara hälsan hos alla som deltar i och kring tävlingarna.

Detaljerna om villkoren för AnyTech365 Marbella Tennis Open 2020 (möjligheter för åskådare, biljettförsäljning och andra frågor relaterade till turneringen som kan komma att förändras på grund av den aktuella situationen) kommer att meddelas under de närmaste veckorna efter en grundlig analys i nära samarbete med behöriga myndigheter skriver Marbella Tennis open i ett pressmeddelande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.