Prenumerera på nyheterna

Berusad 37-årig svensk greps efter misshandel

Den 31-åriga kvinnan fick näsbenet brutet när hon ammade sitt barn. Lokalpolisen kunde gripa gärningsmannen, en 37-årig svensk, efter att ha hört kvinnans rop på hjälp. Händelserna ägde rum strax före klockan 22 den 6 oktober i en lägenhet i Málaga centrum. Två lokalpoliser som befann sig i området hörde offrets rop på hjälp om att ringa polisen.

Poliserna försökte lokalisera varifrån ropen kom. De ringde på flera lägenheter för att bli insläppta i flerfamiljshuset.

I en lägenhet på tredje våningen fann de den gråtande kvinnan som var på väg ut med barnet i sin famn, och med näsfraktur. På golvet fanns även en större mängd blod, skriver dagstidningen Málaga Hoy.

Enligt kvinnan skulle paret gå ut och promenera med dottern. Mannen som hade kommit hem var berusad efter att ha druckit en hel del vin.

Men hon ville inte gå ut med tanke på tillståndet som han befann sig i, varpå mannen utdelade ett slag mot kvinnan.

Kvinnan gick inte till försvar utan tog sitt barn till sovrummet för att lägga sig på sängen och amma flickan. Mannen kom då in i sovrummet och utdelade ett slag i ansiktet som skulle ha orsakat en fraktur på näsan.

Den 37-årige svensken som är resident och hemmahörande i Málaga greps och fördes till polisstationen för förhör.

Kvinnan fördes med ambulans till sjukhuset för vård.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.