Prenumerera på nyheterna

Biljetter från fem euro när lågpriståget AVLO startar upp

Från nu går det att köpa biljetter på Spaniens nya lågpriståg AVLO som börjar trafikera landets höghastighetsjärnväg AVE den 23 juni. Det var meningen att lågpriståget skulle starta den 6 april 2020 men på grund av covid-19-pandemin blev den uppskjuten till sommaren 2021.

Från 23 juni blir det fyra avgångar i vardera riktning mellan Madrid och Barcelona. Antalet avgångar kan utökas beroende på efterfrågan.

Från nu och fram till den 14 februari säljs det AVLO- biljetter för fem euro. Det gäller destinationer utmed Renfes nordöstra korridor med Guadalajara, Calatayud, Zaragoza, Lleida, Tarragona, Gerona och Figueres.

Och vi kan räkna med fler lockerbjudanden och kampanjer under 2021 då Renfe firar 80 år.

Fram till den 31 januari kan du på webbplatsen AVLO köpa tågbiljetter för fem euro för resor mellan den 23 juni och 11 december 2021.

Mellan den 1 till 14 februari kan du köpa för samma pris på båda webbplatserna för AVLO och Renfe.

De som tidigare har köpt biljetter hos AVLA under fjolåret 2020 och som fick en kampanjkod kan nu byta den mot en ny AVLO- biljett utan extra kostnad.

AVLO kommer att använda sig av Renfes höghastighetstrafik som når hastigheten 330 km/h och där kapaciteten är hög. AVLO har 438 platser per tåg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.