Prenumerera på nyheterna

Bostadsmässa med nybyggt och begagnat

Från torsdag till lördag arrangeras bostadsmässan Simed 2020 i utställnings- och kongresshallen Palacio de Ferias y Congresos i Málaga. Ett stort utbud av både nybyggt och begagnat på Costa del Sol presenteras.

Bostadsmässan Simed (Salón Inmobiliario del Mediterráneo) är en av de större som arrangeras i södra Spanien. Mässan är en fin möjlighet för både köpare och säljare att träffas.

Trots covid-19-pandemin arrangeras mässan under ytterst säkra förhållanden.

Mässan riktar sig till en bred publik som letar efter sitt första eller andra hem, semesterboende eller till de som letar investeringsmöjligheter. Åter andra är intresserad av att sälja eller hyra ut sin bostad. Åter andra kommer till mässan för att bli informerad om tjänster som relaterat till bomarknaden och professionell rådgivning.

På plats finns yrkesfolk som arbetar inom fastighetssektorn som fastighetsmäklare, konsulter, finansiella företag och privata investerare.

Delen ”Prime Homes Summit” som organiseras tillsammans med
Avanza Comunicación riktar sig till de som söker en semesterbostad på Costa del Sol. Innehållet är riktat till fastighetsbyråer och mäklare som vill komma i direktkontakt med marknadsledande operatörer.

Kongress- och mässhallen följer ett strikt protokoll så att arrangörer, utställare och besökare kan ta del av utbudet på ett säkert sätt ur hälsoperspektivet.

Utställningsytan är avgränsad med tydliga markeringar så att säkerhetsavståndet 1,5 meter till närmaste person kan hållas.

Ifjol besöktes mässan av 8.000.

Fakta/Simed, 16:e upplagan av Salón Inmobiliario del Mediterráneo
5-7 november.
Öppettider: Torsdag 10 till 20. Fredag och lördag 10 till 21.
Gratis inträde till alla som registrerat sig på: simed.fycma.com

(Foto: Arkivbild)
Fritt inträde: Registrera dig här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.