Prenumerera på nyheterna

Brandtillbud i Málaga avslöjade en marijuanaplantage

En brand i ett hus nära Ermita del los Verdiales vid foten av Montes de Málaga föranledde att en polispatrull från lokalpolisen ryckte ut efter att de mottagit ett larm på tel. 092.

När polispatrullen kom på plats såg de att branden var okontrollerad och kallade därför på brandkåren varefter de själva började försöka begränsa branden med den brandsläckare de hade i polisbilen.

Ett närliggande hus påverkades av lågorna, men brandkåren lyckades till slut med att släcka elden. Två män dök då upp, uppenbarligen de som bodde i huset. De tyckte det var onödigt att någon gick in i huset för att se om det fanns någon därinne, detta gjorde givetvis poliserna misstänksamma.

Varvid polisen följaktligen gick in i huset som förutom ett rum var kraftigt förstört. I det praktiskt taget oförstörda rummet hittade polisen en marijuanaodling med 357 krukor 20 till 25 centimeter långa.

De två männen, svärson och svärfar i åldrarna 36 respektive 63 år fortsatte att bete sig märkligt varför de arresterades och fick följa med till polishuset. De kommer båda två att åtalas för brott mot folkhälsan.

När det gäller plantagen så klipptes växterna ner och allt överfördes till polisens lokaler. Orsaken till branden är ännu så länge okänd, men där fanns två helt utbrända fyrhjulingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.