Prenumerera på nyheterna

Drama i fritidshamn – hotade skära halsen av landsman på balkongen

Ett drama utspelade sig i onsdags i fritidshamnen La Duquesa i Manilva när en man från Serbien hotade med att skära halsen av en halvnaken och blodig landsman på balkongen. Dramat följdes av turister i hamnen som fick se fyra lokalpoliser rädda livet på en man i handbojor och ögonbindel.

Enligt Diario SUR rör det sig om en serbisk medborgare som hotade med att skära halsen av landsmannen på balkongen. En av lokalpoliserna blev stående nedanför och försökte lugna gärningsmannen medan tre andra poliser tog sig in i fastigheten och bostaden.

Förutom de två männen befann sig en kvinna i lägenheten. Polisen fick kvinnan att öppna dörren så att de kunde ta sig in och gripa gärningsmannen.

Offret fick föras till sjukhus och sys med elva stygn efter att ha blivit knivskuren i huvudet.

Manilvas borgmästare Mario Jiménez berömmmer poliserna för deras snabba ingripande, professionalism och mod. Borgmästaren tillägger att det är sällsynt med sådana våldsinslag i kommunen. Men det är viktigt att polisen agerar snabbt vid behov för att upprätthålla medborgarnas säkerhet.

Polisens snabba ingripande räddade troligtvis ett liv. Gärningsmannen kunde gripas på plats.

I lägenheten bodde två män och en kvinna. Enligt uppgifter i Diario SUR kan svartsjuka ligga bakom överfallet. Men polisen utesluter inte andra hypoteser.

Foto: Ayto de Manilva/Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.