Prenumerera på nyheterna

Eftersökt för knivmord vid köpcenter i Estepona har gripits

Den 21-årige brittiske medborgare som sökts för mordet på 19-årige Ulrich i Estepona har gripits i norra delen av England. Det var den 18 november som ynglingen blev knivhuggen efter en trafikdiskussion. Svenska Magasinet berättade om händelsen dagen efteråt. Offret som är spansk medborgare, 19 år gammal och bosatt i området Las Acacias, blev knivhuggen till döds på en parkeringsplats vid köpcentret i Diana i Nueva Atalaya i Estepona kommun.

Efter händelsen har polisen sökt en vit Mercedes med brittiska registreringsskyltar. Två personer färdades i bilen som avvek från platsen efter knivöverfallet.

Nyhetsbyrån Europa Press skriver att den person som är misstänkt för knivattacken efter en månad och fem dagar har gripits av brittisk polis i norra delen av England. Mannen är misstänkt för mord.

Den 19-årige Ulrich som är bosatt i en lägenhet i urbanización Las Acacias i Estepona tillsammans med sina föräldrar och två syskon ska ha gått över ett övergångsställe varpå 21-åringen hastigt fick bromsa in.

21-åringen som färdades i en vit Mercedes tillsammans med en kvinna ska ha klivit ur bilen och gått fram till 19-åringen och utdelat ett knivhugg i bröstet som träffade hjärtat. Paret avvek från platsen.

Polisen kunde senare spåra Mercedesen med brittiska registreringsskyltar när ett fraktföretag skulle ta bilen från Spanien till England. Ägaren till bilen kunde senare identifieras och domstolen i Estepona utfärdade en europeisk arresteringsorder.

Mannen greps under gårdagen i nära Leeds i Yorkshire i norra England.

21-åringen som är känd hos polisen sedan tidigare och förekommer i belastningsregistret kommer att utlämnas till Spanien.

(Foto: Policia Nacional)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.