Prenumerera på nyheterna

En smak av Málaga till hela Europa

Sugen på att få hem ett lokalt vin från provinsen Málaga till Sverige på 72 timmar? En ny plattform som ger lokala företag i provinsen Málaga möjlighet att sälja sina produkter över hela Europa har skapats.

Kanske du sitter någonstans och längtar efter en smak av Málaga. Nu har provinsstyrelsen skapat webbplatsen saboramalaga.market

Producenter i provinsen som är medlemmar i satsningen ”Sabor a Málaga” kan från och med nu nå ut till en större kundkrets. Inom 48 timmar kan du som är bosatt i Spanien beställa viner, ostar eller andra matvaror. Bor du i Sverige och övriga Europa får du hem dem inom 72 timmar.

Juan Carlos Maldonado, vicepresident i provinsstyrelsen, har arbetat med den nya satsningen i sex månader. Åtta år efter att satsningen ”Sabor a Málaga”, En smak av Málaga, sjösattes är det dags att ta steget in på nätet.

Maldonado menar att webbplatsen kommer att hjälpa många företag i provinsen att nå ut till en större kundkrets online och konkurrera på lika villkor med stora företag.

Just nu har webbplatsen hundra medlemsföretag som kommer att växa när fler producenter går med. Målet i framtiden är att koppla samman fler andalusiska provinser och även spanska regioner.

Ägaren till vinproducenten Bodegas Excelencia, José Luis López, tackar för det stöd provinsstyrelsen visar genom nya verktyg som gör att mindre lokala producenter kan få ut sina produkter på en större marknad.
Här har du länken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.