Prenumerera på nyheterna

Flera identifierade vid fest då discjockey dödades

Polisen har identifierat ett dussintal personer som närvarade vid den fest i Marbella där en 40-årig discjockey träffades av ett skott och avled tidigt på morgonen den 29 mars. Villan i Guadalmina Alta som tillhör Ann Caroline Svensson de Verdugo som äger ÖoB AB hade tillfälligt hyrt ut den.
Två tyska medborgare på 30 och 28 år sitter häktade misstänkta för att vara orsak till skjutningen där 40-årig spansk medborgare avled. 30-åringen som har kopplingar till ett motorcykelgäng är huvudmisstänkt för mord, illegalt vapeninnehav och för att underlåtet att hjälpa en person i nöd. 28-åringen är misstänkt för skyddande av brottsling.

Som Svenska Magasinet tidigare har berättat ska en diskussion ha pågått i ett rum intill varpå tre skott avlossades. En av kulorna träffade taket och rikoschetterade och träffade mannen som senare avled.

När polisen kom till villan var den övergiven och alla hade lämnat festen. Polisen påträffade bara den 40-årige mannen vars liv inte gick att rädda.

Nationalpolisen har inlett en utredning för att identifiera de personer som var med på den illegala festen. Hittills har ett dussintals personer spårats och identifierats. Bland dessa finns den person som arrangerade festen, skriver Diario SUR på tisdagen.

En anmälan är upprättad på samtliga identifierade för att de brutit mot restriktioner och utegångsförbudet som gäller i samband med covid-19-pandemin.

Lyxvillan i Guadalmina Alta ägs av Ann-Caroline Svensson de Verdugo.

– Hon vill inte vara med på en intervju, eftersom hon inte alls har med det att göra. Hon kan bekräfta att det skett en skjutning där, säger Anna Albinsson, som är Svensson de Verdugos talesperson, till Expressen.

Svensson de Verdugo som ingår i det familjeägda företaget ÖoB hade hyrt ut villan via en uthyrningssajt och var inte på plats vid händelsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.