Prenumerera på nyheterna

Holländsk torped jagas för dödsskjutningen i Cabopino

Nationalpolisen har kommit ett steg närmare lösning på den dödsskjutning som inträffade vid Cabopino camping i Marbella i tisdags. Enligt poliskällor som Diario SUR hänvisar till ska gärningsmannen vara en känd och mycket farlig holländsk torped.

Den misstänkte gärningsmannen är känd av myndigheterna. Han är 29-årig år, smal och 1,80, och som Diario SUR beskriver, ”med arabiska drag och skägg”. Mannen beskrivs som mycket farlig.

Han är en av de misstänkta eftersom det vid tillfället för skottlossningen var två män som väntade på offret, en 60-årig man med fransk nationalitet. Ögonvittnen uppger att de två männen väntade på offret sittande i en blå bil.

När fransmannen dök upp steg de två männen ur sin bil och gick mott offret, och avlossade flera skott. De båda gärningsmännen hade täckta ansikten.

Männen flydde sedan från platsen via betalmotorvägen och i riktning mot Málaga. Bilen hittades senare utbränd vid ett stenbrott nära Mijas by (bilden).

Tidningen skriver på torsdagen om en upptrappad våldsspiral med fyra dödsskjutningar i Mijas Costa och Marbella inom loppet av en månad. Samtliga offer är utlänningar och händelserna kopplas till uppgörelser i den undre världen.

Enrique Lamelas, chef vid nationalpolisen i Marbella, talar om isolerade händelser. I nuläget finns det inget som tyder på att händelserna har kopplingar till varandra.

(Foto: Bomberos Mijas)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.