I april ses vi på webben

Med anledning av det rådande nationella nödläget i Spanien har vi ingen möjlighet att trycka en papperstidning till den 15 april som är normal utgivning för Svenska Magasinet. Vi producerar som vanligt och det blir en välfylld tidning med mycket intressant läsning som kommer att ligga som bläddertidning på webben från den 15 april.

Något av innehållet: Vi drömmer oss ut i naturen och besöker det naturskyddade området vid Guadalhorceflodens mynning. Lars Stahre tar oss med till underbara Cadiz och berättar om Lord Nelson. Färden går vidare till Murcia som är årets matstad. Det blir vintips i karantän. Och vad händer med vår ekonomi när dammet har lagt sig? Puss mycket mer.

Vi hade över 200.000 unika läsare senaste månaden på webben och når ut till fler läsare än någonsin. Våra läsare hittar till oss från jordens alla hörn, från hela Spanien, Skandinavien och så långt borta som i Thailand.

Ett stort tack till alla annonsörer. Det är tack vare er som vi kan jobba vidare med nyhetsbevakning och produktion. Tack för att ni fortsätter stötta oss även i dessa virustider.

Till er som tvingats stänga ner företag hoppas vi innerligt att er verksamhet kan återupptas snart och att vi alla sakta men säkert kan återvända till ett liv utanför de stängda dörrarna.

Tillsvidare fortsätter vi att varje kväll klockan 20 gå ut på balkonger och terrasser, hälsa och vinka till våra grannar. Applådera och uppmuntra alla underbara eldsjälar inom vården, inte bara här i Spanien utan runt om i hela världen.

Svenska Magasinets redaktion önskar alla en gemytlig påskhelg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.