Prenumerera på nyheterna

Jon Rahm till Valderrama

Världsettan och US Open-vinnaren Jon Rahm kommer till Valderrama i oktober för att spela Europatourtävlingen Estrella Damm N.A. Andalucía Masters. Redan nu går det att köpa biljetter till turneringen.
Den 26-årige spanjoren har hittills vunnit två av sju Europatourtitlar på spansk mark och nu blir det chans till en tredje turneringsseger. Rahm har lämnat klartecken till turneringen på Valderramabanan den 14-17 oktober.

Senast han spelade Valderrama var 2019 då det blev en andraplats bakom Christiaan Bezuidenhout.

– Jag är inte klar med Valderrama ännu, det är något som är säkert. Som spanjor är det en bana man alltid vill vinna på. Det är en plats med en lång historia, 30 år bak i tiden. Att få vara en del av den är verkligen en ära, säger Rahm i ett pressmeddelande.

– Hittills har det varit fantastiska upplevelser att spela inför hemmapubliken. Golffansen i Spanien är speciella och jag ser fram emot att möta dem igen.

Sedan han blev professionell 2017 har Rahm vunnit tretton segrar på de europeiska och amerikanska tourerna. 2019 vann han Race to Dubai och blev den förste spanjoren sedan 1991 (Seve Ballesteros) att rankas som European Tour Number One.

Biljetter till Estrella Damm N.A. Andalucía Masters finns att köpa, både individuella biljetter per dag, fyradagarspass eller helgpass och förmånliga priser för barn under 14 år samt för golfare som är medlemmar i spanska golfförbundet och rörelsehindrade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.