Prenumerera på nyheterna

Känd poolklubb i Marbella eldhärjades i natt

Den kända poolklubben Naô Pool i Marbella som ägs av sonen till Olivia Valeré eldhärjades vid en brand vid tvåtiden inatt. Branden uppges ha påverkat de yttre delarna av anläggningen som enligt meddelade på sitt Facebook-konto planerade att öppna idag.

Naô Pool betraktas som en av de mest lyxiga poolklubbarna i Marbella skriver Diario SUR på sin nätupplaga. Semesterfirare med tjock plånbok från länder i Europa samt från arabiska länder festar loss här under sommaren. Stället besöks även av svenskar regelbundet, visar en sökning på Twitter.

Anläggningen ägs av sonen till Olivia Valeré som är kändis i Marbellas nöjesvärld med nattklubben utmed Istánvägen som bär hennes namn.

Enligt de första rapporterna orsakade branden omfattande materiella skador. Naô Pool planerade att öppna på tisdagen klockan 12.

Vad som har orsakat branden är i nuläget oklart.

Under det senaste året har flera populära strandklubbar på Costa del Sol eldhärjats.

Det rapporteras även om att tre personbilar brann vid bostadsområdet Bello Horizonte i Marbella i natt. Det är ännu inte känt om de två händelserna har någon koppling. Bilbränderna startade också vid tvåtiden i natt, uppger Diario SUR.

Lågorna från bilarna nådde inte husen i området. Grannar misstänker att det rör sig om anlagda bilbränder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.