Kryssningsrederi startar flygresor från Spanien

Det blir direktflyg från Málaga, Valencia och Alicante-Elche flygplatser till europeiska hamnstäder där passagerarna sedan kan starta sina kryssningar.

Flygningarna skall gå under nästa års sommarsäsong. Från maj till september blir det direktflyg från Málaga till Stockholm, Köpenhamn och Bari (Italien). Under samma period blir det likadana flygningar från Alicante-Elche till Stockholm. Där väntar kryssningsfartyg som tar passagerarna över Östersjön till de Baltiska huvudstäderna. Från Bari kryssar man vidare till den Grekiska övärlden.

Det blir också direktflygningar från Valencia flygplats till Bari, Rostock och Amsterdam där väntar fartygen för kryssningar till de grekiska öarna, Island och fjordarna i Norge. De kryssningsfartyg som används för dessa kryssningar blir Costa Mediterranea, Costa Fascinosa och Costa Fortuna.

Om man väljer flygresorna till Bari eller Rostock så fraktas vidarebefordras bagaget direkt till hytten på fartygen.

Det är det italienska kryssningsrederiet Costa Crucero som arrangerar flygresorna och kryssningarna. Rederiet utökar sin verksamhet i Spanien inte bara med flyg utan de ökar också i hamnarna. Nästa år kommer deras fartyg att göra 24 stopp i Málaga och lika många i Valencia, det är fem fler än under 2019.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.