Prenumerera på nyheterna

Kvinna klädde av sig naken två gånger

Det var i lördags kväll strax efter klockan 20 som kvinnan hoppade ut på gatan och slängde kläderna för att kort senare gripas av polisen. När hon sedan blev frisläppt klädde hon åter av sig naken och tog sig upp på en polisbil. Grannarna hade precis som vanligt klockan 20 applåderat och visat sitt stöd för sjukvårdspersonal och andra samhällsbärande yrkesgrupper.

Den 41-åriga spanjorskan attackerade och spottade på polismännen som genast grep henne. Händelsen vid Plaza Presidente Adolfo Suárez i Torremolinos blev filmad och en stor snackis på sociala medier under söndagen.

Vid första tillfället fick polismännen tvinga henne att ta på sig kläderna innan hon skulle förhöras. Därefter blev hon släppt på fri fot.

Det tog inte lång tid förrän hon återigen fick polisen att agera. Förutom att slänga kläderna tog hon sig upp på taket till en polisbil.

Då hade poliserna fått nog och kallade på ambulans som förde henne till sjukhuset Clínico i Málaga för en kontroll av hennes mentala tillstånd skriver Diario SUR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.