Kvinnlig sjuksköterska omkom vid trafikolycka i Marbella

28-åriga Ana Isabel Reyes som arbetade med att utföra coronatester vid laboratoriet på sjukhuset Hospital Quirón Salud omkom tidigt i går morse när hon var på väg från bostaden i Estepona till jobbet. Guardia Civil har inlett en undersökning av olyckan som inträffade vid kilometerplatsen 180 på A-7:an vid klockan halv nio. Det skriver Diario SUR.

Vid tillfället drog ett regnoväder in över kusten. Väderlekstjänsten hade under gårdagen gått ut med en ”aviso naranja” vilket motsvarar en Klass 2-varning för kraftigt regn.

Ana Isabel som var laboratoriesjuksköterska hade en dotter på två år. Precis som många andra laboratoriesjuksköterskor i Spanien arbetade Ana med att ta prover för att upptäcka coronavirus.

På sjukhuset Quirón Salud i Marbella orsakade händelsen stor sorg bland de anställda. Klockan 13 på onsdagen kommer en tyst minut att hållas för Ana Isabel.

Hennes syster är bosatt i Neapel (Italien) och försöker i nuläget på alla sätt att ta sig till Spanien för att vara nära sin familj i denna svåra stund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.