Prenumerera på nyheterna

Los Álamos Beach festival i Estepona står för dörren

Den allt mer populära festivalen kommer att hållas på feriaplatsen i Estepona mellan den 31 juli och den 4 augusti och i år är det den femte upplagan av arrangemanget.

Organisationen räknar med över 75.000 besökare i år, vilket är något mer än förra året. Festivalen kommer att ha två stora scener på det mer än 200.000 kvadratmeter stora området. Där kommer deltagarna att ha tillgång till alla de traditionella tjänster som moderna festivaler har. Där vinns VIP-områden, camping, matstånd, marknad och attraktioner.

Organisationen räknar med en investering på 1,3 miljoner euro vilket är något mer än förra upplagan. Evenemanget kommer att generera 200 direkta jobb från arrangören och de betonar att de i år har satsat på att i första hand anlita lokala företag och personal.

Den ekonomiska effekten av evenemanget är okänd eftersom varken arrangören eller kommunen tillhandahöll några uppgifter förra året. Men det har noterats att taxisektorn och hotellnäringen registrerade en betydande ökning under festivaldagarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.