Prenumerera på nyheterna

Många nya jobb till Benalmádena

Det svenska multinationella företaget Transcom har valt att placera sitt sjätte spanska kontor i Benalmádena. Så många som 250 personer anställs och det pratas om en oslagbar möjlighet för unga talanger som vill få en fin karriär.

Transcom erbjuder tjänster inom outsourcad kundtjänst, rekrytering och teknisk support bland annat. Företaget verkar i 23 länder och betjänar kunder på åtta språk. I juni slår de upp portarna i Benalmádena.

Stora callcenterföretag vill gärna placera sina kontor på Solkusten då området är attraktivt för många nationaliteter att bo och verka i.

– Det exceptionella klimatet och livskvaliteten har lockat unga och välutbildade människor från hela Europa, vilket gör det mycket intressant för oss när vi försöker utöka vårt flerspråkiga erbjudande, förklarar Juan Brun, general manager för Transcom i Spanien och Portugal, för Diario Sur.

Juan Brun menar att det nya centret i Benalmádena blir en fin möjlighet för unga talanger; “en extremt internationell miljö där de kan växa i sin roll och i deras framtida karriär ”. Rekryterings- och urvalsprocessen för teamet kommer att genomföras både lokalt och genom att Transcoms egen personal från andra europeiska länder erbjuds ett omplaceringserbjudande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.