Prenumerera på nyheterna

Marbella bjuder in till golftävling

Rådgivaren för sektorn, Manuel Cardeña, och generaldirektören för turism, Laura de Arce, har presenterat initiativet för främjandet av lokala golfbanor med stöd av kommunfullmäktige, och förklarade att
“målet med denna turnering är att alla golfälskare ska kunna komma för att tävla och fortsätta att njuta av våra exceptionella faciliteter trots de nuvarande omständigheterna “.

Samtidigt understryker de att ”det kommer att utvecklas under strikta säkerhetsbestämmelser och följa alla hälsoprotokoll mot Covid-19, även om varje klubb kommer att organisera testerna enligt sina egna regler ”.

Borgmästaren har påpekat att ”golf är utan tvekan en av huvudattraktionerna i vår kommun och vi har unika banor, så det här blir en fantastisk möjlighet att spela golf i Marbella kommun. Och att detta är en aktivitet som äger rum utomhus och som underlättar det rekommenderade säkerhetsavståndet.”

De Arce betonade för sin del att golf “är ett grundläggande segment i Marbellas turistutbud och en av kommunens banderoller”, samtidigt som han tackar alla banor “de anstränger sig för att främja denna typ av initiativ och det engagemang de har med Marbella ”.

Tävlingen kommer att vara ‘Individual Stableford’ och kommer att innehålla manliga och kvinnliga kategorier och registreringar kommer att göras på varje bana och kostar 65 euro per person, inklusive en delad buggy.

Man börjar den 21 november på
Santa Clara Golf och fortsätter den 29: e samma månad på Cabopino Golf, den 5 december på Marbella Golf Country Club, den 12 december på Los Naranjos Golf Club och avslutas den 19 december på golfbanan La Quinta.

Telefonnummer och kontaktadresser är följande:
La Quinta (952 76 23 20) [email protected] ),
Santa Clara Golf (952850111) [email protected] )
Cabopino Golf (951607004) [email protected] ), Marbella Golf Country Club (952 83 05 00) [email protected] ) Los Naranjos Golf Club (952 81 24 28) [email protected] ).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.