Prenumerera på nyheterna

Marina Day firas i fritidshamnar under lördagen

Lördagen den 12 juni är det dags för Marina Day som uppmärksammas i vissa fritidshamnarna på Costa del Sol och Costa Tropical som ingår i Grupo Marinas del Mediterráneo. Det blir aktiviteter för hela familjen och det blir startsignalen i att inviga sommarsäsongen.

Högsommaren är här och båtlivet till sjöss. Målet med Marina Day är inte bara att öppna verksamheter i hamnar och anläggningar utan att även göra befolkningen medveten vilka fritidsaktiviteter som erbjuds.

Våra fritidshamnar är öppna platser för hela familjen. Det är inte nödvändigt att ha en båt för att ta del i aktiviteterna.

Fritidshamnarna som uppmärksammar Marina Day på lördagen är Puerto Deportivo i Estepona, La Duquesa i Manilva och Marina del Este i Almuñécar.

Det kommer att kretsa kring miljö, hantering och insamling av avfall, båtturer och det breda gastronomiska utbud som finns i hamnarna. Allt sker utomhus, utan stor trängsel och med maximal säkerhet.

Manuel Raigón, generaldirektör för Grupo Marinas del Mediterráneo, säger att Marina Day är viktig eftersom det är en dag vi önskar nå ut till alla. Det är säkra platser som erbjuder olika alternativ så att hela familjen kan ha en bra dag.
Läs mer här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.