Marisol hyllas vid Premios Goya

I morgon lördag är det dags för en av höjdpunkterna i det spanska nöjeslivet. Filmgalan Premios Goya som i år arrangeras i sporthallen José María Martín Carpena i Málaga. För första gången visas galan på stora jätteskärmar utanför sporthallen för allmänheten som inte har fått möjlighet att komma in.

Det är för övrigt andra året i rad som filmgalan Premios Goya arrangeras i Andalusien. Ifjol stod Sevilla för evenemanget.

Precis som ifjol är det Silvia Abril och Andreu Buenafuente som leder galan som blir en mer dynamisk och visuell show där en imponerande scen har byggts i sporthallen Martín Carpena. Det har inneburit en kreativ utmaning för de ansvariga.

Många utmärkelser och priser kommer att delas ut. Det som de flesta pratar om är den Málagafödda Pepa Flores, Marisol, som kommer att få ett specialpris för sina insatser inom spansk film. Om du besöker Málaga centrum under dessa dagar kan du lägga märke utställningen som visas offentligt (bilden).

Frågan är dock om Pepa Flores kommer. Hon drog sig bort från offentlighetens ljus för 35 år sedan.

”Bara Pepa Flores själv vet om hon kommer att närvara” skriver Diario SUR på fredagen då tidningen tecknar ett större personporträtt.

Hela gräddan av spanska filmstjärnor och det spanska nöjesetablissemanget kommer att vara på plats i sporthallen i Málaga på lördagskvällen. Málagasonen Antonio Banderas har en av huvudrollerna liksom Penélope Cruz.

Den röda mattan är utrullad och evenemanget sänds direkt på spansk tv La 1 från klockan 19.40.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.