Matbutikernas öppettider under påsken

Matbutikerna har fått tillstånd att hålla öppet under påskhelgen som kommer även om torsdag och fredag är helgdagar. Det finns då några butiker som har valt att hålla stängt under dessa dagar samt på söndag. Det visar en sammanställning som Diario SUR har gjort.

Mercadona
Håller stängt torsdag och fredag samt på söndag. Övriga dagar håller de öppet mellan klockan 9 och 19.

El Corte Inglés
Hipercor och Supercor håller öppet torsdag och fredag mellan klockan 11 och 19. Stängt söndag. Vissa Supercor-butiker kan komma att ha öppet på söndag, se exakt information i din butik.
Övriga dagar i veckan håller Hipercor och El Corte Inglés öppet mellan klockan 10 och 20. Supercor har öppet 9 till 20.

Carrefour
Málaga stad, Torremolinos, Fuengirola och Estepona (OBS! Bara torsdag) har Carrefour öppet torsdag och fredag, 9 till 15. Stängt söndag. Övriga dagar öppet 9 till 21.
Carrefour i Coín har stängt torsdag, fredag och söndag.
Carrefour Express håller öppet torsdag 9 till 15.

Lidl
Stängt torsdag, fredag och söndag. Övriga dagar öppet 9 till 20.
Vissa Lidl-butiker i Rincón de la Victoria, Torremolinos, Benalmádena, Fuengirola och Mijas har öppet på torsdag mellan 9 till 15.

Dia
Supermercados Dia har öppet 9 till 19 måndag till onsdag samt lördag. Övriga dagar kan skilja beroende på butik. Se webbplatsen Dia.

Alcampo
Öppet 9 till 21 måndag till onsdag samt lördag. Söndag stängt. Övriga dagar kan skilja beroende på butik. Se deras webbplats.

Aldi
Öppet som normalt måndag till onsdag samt lördag. Övriga dagar kan det skilja på beroende på butik. Vissa butiker har öppet torsdag och fredag 9 till 15.

Maskom
Håller öppet måndag till onsdag samt lördag 9 till 20. Kan skilja någon timme på morgon och kväll när butikerna väljer att öppna/stänga. Torsdag och fredag öppet 9 till 15. Söndag stängt.

Covirán
De flesta av Covirán-butikerna är franchis så öppettiderna kan variera från en till en annan. Se öppettiderna i din lokala butik.

El Jamón
Öppet måndag till onsdag samt lördag 10 till 19. Öppet torsdag 9 till 14. Fredag och söndag stängt.

Övriga matbutiker
Se anslag vid ingången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.