Prenumerera på nyheterna

Minderåriga rånade turist i Alicante

Tre minderåriga har gripits i Sant Vicent de Raspeig (Alicante) av spansk nationalpolis efter att ha rånat en turist på dennes mobiltelefon och plånbok. Ynglingarna stack turisten i ryggen med en fällkniv. Överfallets fångades av övervakningskameror i området. Offret fördes till sjukhus med bland annat lungkollaps.

Det är nationalpolisen i Alicante som lyckades spåra de tre minderåriga som rånade en brittisk turist i samband med att denne tillbringade några semesterdagar i Spanien skriver den spanska dagstidningen ABC.

Det var när turisten var på väg hem till sitt logi framåt småtimmarna som de tre minderåriga överföll honom. En förbipasserande såg överfallet och ringde ambulans.

Med hjälp av övervakningskameror i området kunde polisen gå vidare i utredningen. Två av de minderåriga kunde samma natt identifieras vid en rutinkontroll.

Samtliga tre kunde senare gripas i samband med en husrannsakning där polisen fann de kläder som ungdomarna hade på sig vid överfallet samt fällkniven. De har internerats vid en mottagning för minderåriga. Samtliga är misstänka för rån och misshandel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.