Prenumerera på nyheterna

Misstänkt gärningsman bakom dödande skott i Marbella har gripits

Nationalpolisen har på tisdagen gripit en 30-årig tysk medborgare i Málaga stad som är misstänkt för att vara orsak till den skjutning som inträffade i Marbella tidigt i måndags morse. Vid tillfället träffades en 40-årig spansk medborgare av ett skott och avled.
Utöver 30-åringen greps samtidigt en 28-årig tysk medborgare. Det är 30-åringen som är misstänkt för att ha orsakat det skott som träffade den spanske mannen i nacken. Han arbetade vid tillfället som discjockey vid en illegal fest i en lyxvila i bostadsområdet Guadalmina Alta, skriver nyhetsbyrån EFE.

30-åringen är misstänkt för mord, vapenbrott och för att underlåtet att hjälpa en person i nöd. 28-åringen är misstänkt för att ha försökt dölja ett brott.

Gripandet skedde vid 11-tiden på tisdagen i samband med att de båda männen skulle fly landet.

Utredningen är fortsatt öppen och ytterligare gripanden utesluts inte.

Som Svenska Magasinet berättade igår kom ambulans och räddningspersonal till lyxvillan efter att ett samtal hade kommit in till 112 om en död person. När polisen kom till villan var den tom på festdeltagare. Polisen påträffade bara den döde mannen.

En diskussion ska ha pågått i ett rum intill varpå tre skott avlossades. Ett av skotten ska ha råkat träffa mannen.

Bildtext: Vid 11-tiden på tisdagen greps en man i Málaga som är misstänkt för skjutningen i Marbella där en discjockey avled. (Foto: Policia Nacional)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.