Prenumerera på nyheterna

Musikfestivalen Marenostrum Fuengirola startar i helgen

Efter förra helgens aptitretare startar årets upplaga av festivalen på allvar nu på lördagen den 11 juli. Festivalen Marenostrum Fuengirola-Edición Limitada kommer i år att ha ett något annorlunda utseende i år och med omfattande säkerhetsåtgärder.

Den blir av naturliga skål något rumphuggen, den har minskats i format. Antalet artister och de tillåtna publikmängderna blir mindre (500 – 800). Men trots det så är det ett stort antal artister som kommer att uppträda under hela sommaren fram till början av september (för fullt program se länken längre ner).

Festivalen äger som vanligt rum uppe vid Sohail-borgen, med stöd av borgmästare Ana Mula har upplägget av festivalen ändrats på grund av den rådande situationen. Det kommer att kontrolleras temperaturen på på publiken vid ingången och det blir desinficeringsanordningar. Servitörer kommer att servera vid varje sittplats och det blir speciella rutter till toaletterna som desinficeras mellan varje användning. Utsläppet kommer att ske i etapper för social distansering. Munskydd kommer att vara obligatoriskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.