Prenumerera på nyheterna

Norwegian: 40 rutter från Norden till Spanien

Lågprisflygbolaget Norwegian har publicerat sitt program för sommaren 2022. Totalt 40 rutter till destinationer i Spanien är planerade från Danmark, Finland, Norge och Sverige.

Geir Karlsen, VD i Norwegian Air Shuttle, säger att ”bolaget är väl förberett inför 2022 även om vi kommer att fortsätta att påverkas till viss del av pandemin även framöver. Vi är flexibla och efter omstruktureringen har vi mindre skulder och en mer anpassad flotta och organisation. Vi har också fått nytt kapital. Det har varit en svår process men å andra sidan är vi starkare nu än före pandemin”.

Totalt har Norwegian 259 rutter för sommarhalvåret 2022 mellan den 27 mars till 29 oktober. 40 av dessa är till Spanien vilket betyder 426 flyg i veckan.

Från Málaga, tio rutter: Oslo, Bergen, Sandefjord/Torp, Stavanger, Trondheim, Köpenhamn, Ålborg, Stockholm-Arlanda, Göteborg och Helsingfors.

Alicante, tio rutter: Oslo, Ålesund, Bergen, Sandefjord/Torp, Stavanger, Trondheim, Köpenhamn, Stockholm-Arlanda, Göteborg och Helsingfors.

Palma de Mallorca, sju rutter: Oslo, Bergen, Stavanger, Köpenhamn, Ålborg, Stockholm-Arlanda och Helsingfors.

Barcelona, sju rutter: Oslo, Bergen, Stavanger, Köpenhamn, Stockholm-Arlanda och Helsingfors.

Gran Canaria, två rutter: Oslo och Köpenhamn.

Murcia, två rutter: Oslo och Bergen.

Det ska tilläggas från Oslo har Norwegian även rutter till Bilbao, Ibiza och Madrid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.