Ny dödsskjutning på kusten

Den andra dödsskjutningen på mindre än en vecka inträffade på torsdagseftermiddagen när en brittisk medborgare sköts till döds med fem skott från en förbipasserande bil. Mannen hade precis kommit hem till sin bostad på calle Orfebre i Mijas Costa efter ett besök på en gymanläggning.

Den brittiske medborgaren var bosatt i en större villa på calle Orfebre i området Jacaranda som ligger i Riviera del Sol ovanför betalmotorvägen AP-7:an. Området kännetecknas av större villor med säkerhet och videoövervakning skriver Diario SUR.

Det var vid klockan 15.15 som larmtjänsten 112 i Andalusien fick in samtal om skottlossning i bostadsområdet. Mannen ska ha blivit skjuten när han satt i sin bil och skotten avlossades från en större förbipasserande bil av märket BMW eller Mercedes enligt ögonvittnen.

I fredags klockan 19.23, för en vecka sedan, inträffade en skjutning i Marbella i bostadsområdet Andasol efter att en man hade blivit svårt skjuten. Mannen avled senare på sjukhuset Costa del Sol. Ytterligare en person skadades efter att ha blivit skjuten.

Händelsen på torsdagen kopplas samman med en uppgörelse i undre världen. I skrivande stund var ingen gärningsman gripen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.