Prenumerera på nyheterna

Ny vernissage på Gallery Art Club

På fredag den 22 oktober klockan 18 till 20 väntar säsongens andra vernissage på Gallery Art Club i Fuengirola. Medverkar gör Fernando Herrera, Aleksandra Sana Rasulic, Ransom Ragan och Missing Michael förutom Magga Nancy och Lars Hedin.
Galleriet har flera inbokade utställningar under hösten med en mängd olika konstnärer av olika nationaliteter och stilar. Varje temporär utställning börjar med vernissage och mingel, där du får träffa konstnärerna.

Galleriets normala öppettider:
Måndagar, onsdagar och fredagar, klockan 11 till 14
Tisdagar, klockan 16 till 18
Torsdagar, klockan 18 till 20

Gallery Art Club öppnade i november 2015 och intresset har ökat både bland konstälskare och artister. Från att i starten visat konstverk från i huvudsak Skandinavien är det numera konst från olika delar av Europa.

Galleriet drivs ideellt av konstnärer för konstnärer i Svenska Magasinet rymliga lokaler på Calle Quemada i centrala Fuengirola. Ledningsgruppen på Gallery Art Club består av Magga Nancy, konstnärinna på heltid, Lars Hedin, mångsysslande konstnär som till vardags kockar på Svenska Skolan i Fuengirola och Madeleine Öberg från Svenska Magasinet som representant för ägaren till lokalen.

Bakom idén står en ideell organisation varför konstnärer bara betalar en mindre avgift mot att ställa ut sina konstverk.

Gallery Art Club hittar du på calle Quemada 10 i Fuengirola ovanför Plaza Picasso mellan policia local (lokalpolisen) och strandpromenaden.

Om du tar kollektivtrafiken och busslinjerna 1, 4 eller 5 är det hållplats avenida Condes De San Isidro med Parque España och ayuntamiento (kommunhuset) som gäller.

Under hösten planerar Magga Nancy även kurser där ni kan prova på olika tekniker av abstrakt konst.

Gallery Art Club finns på Facebook och Instagram. Ni kan också skriva till [email protected]

Vill du ställa ut eller ha privata visningar kan du också kontakta Gallery Art Club på [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.