Prenumerera på nyheterna

Nytt nummer av Spañien Magasinet i Sverige

Ett nytt nummer av kvartalsmagasinet Spañien Magasinet finns att köpa i pressbyråkiosker i Sverige från idag. Det är fulladdat med inspiration och njutning som speglar resmål i Spanien.

Reportage, utflyktstips, vin, mat, golf, tips & råd om skatter, juridik, husköp & investeringar, skrivet av medarbetare med stor och bred erfarenhet sedan flera decennier från ett soligt Spanien.

Och härlig läsning om spanska resmål att längta och resa till.

Årets andra nummer handlar bland annat om Gran Villa Rosa som ursprungligen är Cavaslott från 1400-talet i Penedés vindistrikt. Det är också drömslottet med bröllop som storsäljare. Ett perfekt tips för dig som går i giftastankar.

Det handlar också om sol och surfing på vindarnas kust som en gång i tiden var namnet på Costa del Sol. Vi har gjort ett nedslag vid Atalaya Isdabe.

Mallis är ett hett resmål på sommaren och vi tipsar om fem paradisstränder att längta till.

Och var klappar det spanska hjärtat bäst om inte i Utrera i Sevillaprovinsen. Sitta på ett litet torg, inmundiga en torr kall fino till vitlöksfrästa räkor tillhör livets goda. Eller varför inte prova en Cerveza Vandalia, världens bästa öl som kommer från Utrera.

Spañien Magasinet finns enbart i Sverige, men går även att läsa på internet via Readly.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.