Prenumerera på nyheterna

Nytt tillslag mot Hells Angels i Marbella

Tre danska medborgare finns med bland de totalt 16 medlemmar vid en Hells Angelsklubb i Marbella som nyligen greps i en gemensam insats av spansk och dansk polis. Samtliga är misstänkta för att tillhöra en kriminell organisation och narkotikahandel.
Enligt dagstidningen ABC ska de tre danskarna som har gripits i Marbella tillhört den lokala Hells Angelsklubben på orten som är en av totalt 16 ”capítulos” eller klubbar som finns i Spanien.

Det senaste tillslaget utförtdes mot Hells Angel efter att spanska myndigheter fick information från sina danska kolleger att tre personer var efterlysta. De tre gripna danskarna är misstänkta för att ha ansvarat för transporten av droger mellan Spanien och Danmark.

Vid tillslaget i Marbella har polisen beslagtagit 55.000 euro i kontanter, 10 kilo hasch, krypterade telefoner, motorcykel, klockor och värdefulla smycken.

Tillslaget i Marbella kommer efter en omfattande utredning i Danmark med beslag på 20 miljoner danska kronor, stora mängder droger och skjutvapen. Sex personer har redan blivit dömda.

Med tillslaget i september har polisen på Solkusten gjort totalt fyra tillslag under året mot Hells Angels. Tidigare greps en person med kopplingar till motorcykelklubben för att ha skjutit en diskjockey till döds på en illegal fest i en lyxvilla i Marbella.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.