Prenumerera på nyheterna

Polisen stoppade olagliga fester i Torrevieja

De boende i stadsdelen Torrealmendros på avenida Urracas i Torrevieja larmade polisen vid 20 tiden i lördags om att det pågick en fest med både vuxna och barn. Grannarna hade innan de ringde polisen upprepade gånger varnat festdeltagarna.

Polisen ryckte ut med flera patruller och upptäckte då att det var 24 vuxna och 4 barn som festade, festen avbröts och samtliga identifierades och rapporterades för brott mot bestämmelserna i nödsituationen.

Dessutom så upptäckte polisen att huset där festen hölls var olagligt ockuperat och de hade också tjuvkopplat både vatten och ström.

Några timmar senare, närmare bestämt klockan 06:00 gjorde lokalpolisen ytterligare ett ingripande, då mot ett gäng festande ungdomar på calle Helena.

Rådmannen för säkerhet och nödsituationer i Torrevieja kommun, Federico Alarcón erinrar om att trots att vi går in i fas 1 i avtrappningen så ”måste vi fortsätta att respektera 100% av alla åtgärder som regeringen infört för att nå den normalitet som vi alla vill ha så snart som möjligt”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.