Prenumerera på nyheterna

Rapartist lockade flickor till prostitution

Nationalpolisen i Madrid har avslöjat ett större nätverk som tvingat in minst tio minderåriga flickor mellan 14 till 16 år i prostitution. Verksamheten har organiserats via en frisörsalong i stadsdelen Puente de Vallecas. Totalt greps 37 personer varav åtta har begärts häktade.
Det är det hittills största nätverket som avslöjats av polisen där minderåriga flickor har tvingats in i prostitution enligt Madridpolisen.

Bland de gripna finns rapmusikern Saymol Fyly som uppges ha varit delaktig i verksamheten. Mannen har inte mindre än 154.000 följare på sin YouTube-sida.

”Jag köpte droger för att äta vitt ris/ för att köpa ett hotell/jag var tvungen att råna en tobaksaffär” sjunger den 22-åriga dominikanen i ett videoklipp där han portionerar kokain och röker på. Låten heter ”My God” och har nästan 48.000 visningar.

Genom sin musik ska han ha lockat minderåriga flickor som fastnade i drogmissbruk för att dämpa sin ångest i samband med barnprostitution. Offren har varit inlåsta stundtals och enligt vittnesmål blivit utsatta för upprepade våldtäkter, skriver El País.

Under tillslaget som går under namnet Sana har totalt 37 gripits varav åtta har häktats. Flera av dem är kända av polisen sedan tidigare och finns med i belastningsregistret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.