Prenumerera på nyheterna

Se Sverige spela kvartsfinal i Madrid för 20 euro

För första gången sedan 2011 spelar Sverige kvartsfinal i Davis Cup. Nu har du möjligheten att se matchen direkt på plats i Madrid Arena för 20 euro. Kvartsfinalen, som består av två singelmatcher och en dubbel, spelas torsdag 2 december klockan 16. Blågult möter det ryska förbundslaget.
3–0 mot Kanada och 1–2 mot Kazakstan räckte – med 4–2 i matcher och 9–4 i set säkrade Sverige avancemanget som bästa grupptvåa.

– Fantastiskt roligt! När vi kvalificerade oss för Davis Cup Finals för nästan två år sedan var det mitt första mål, som jag trodde att vi skulle ha en bra chans att klara. Med lite flyt hade vi också kunnat vinna gruppen, men nu är vi i kvartsfinal ändå. Och så som killarna har spelat tycker jag att vi förtjänar platsen, säger Davis Cup-kapten Robin Söderling till Svenska Tennisförbundets hemsida.

I det svenska laget ingår Mikael Ymer, Elias Ymer, Jonathan Mridha, André Göransson och Robert Lindstedt.

– Vi är ett litet land som har haft fantastiska tennisframgångar under en lång tid. Det är otroligt kul att vara tillbaka där igen. Vi har ett väldigt bra lag i dag, kanske inte en lika bred topp med lika många spelare att välja på som andra länder har. Men bevisligen gör vi gör det jättebra, säger Söderling.

I det ryska förbundslaget, som besegrade Spanien och Ecuador i gruppspelet, ingår världstvåan Daniil Medvedev, världsfemman Andrey Rublev, Aslan Karatsev, Karen Khachanov och Evgeny Donskoy.

Sedan tidigare har Svenska Magasinets läsare fått extra erbjudanden under Davis Cup-finalerna i Madrid. Så blir det även inför kvartsfinalspelet.

Klicka HÄR så kan du köpa biljett för 20 euro.

Så spelas kvartsfinalerna
Mån 29/11: Italien–Kroatien
Tis 30/11: Storbritannien–Tyskland
Ons 1/12: Serbien–Kazakstan
Tors 2/12: Sverige–RTF*
*Ryska förbundslaget

Bildtext: Elias Ymer. (Foto: Davis Cup)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.