Prenumerera på nyheterna

Sommarrea på tågresor på Spaniens järnvägar

Det statliga Spanska tågbolaget Renfe erbjuder 220.000 platser på höghastighetståget AVE och övriga långdistanståg med upp till 50 % rabatt för resor under juli, augusti och september.

Kampanjen heter ”Oferta YoVoy verano” och den ger dig möjlighet att köpa billiga biljetter så långt som de rabatterade biljetterna räcker, med priser och villkor för ”Promo+” vilket ger stor flexibilitet i ändringar och avbokningar.

Biljetterna började säljas igår och gäller för resor fram till den 30 september. Det finns många typer av erbjudande att välja på, de har också kampanjpriser för par (2×1 i turistklass för halva priset) samt för små grupper. Rabatter och erbjudande varierar beroende på linjerna för AVE, Alvia och Euromed.

Biljetterna säljs i de vanliga kanalerna (www.renfe.com, face-to-face och virtuella resebyråer, Renfe Ticket, stationer, telefonförsäljning och postkontor).

Företagets prioriterade mål är att erbjuda resenärerna ”maximal säkerhet och förtroende” när de reser, och därmed få tillbaka resenärernas resande på tågen. Därför fortsätter företaget att stärka rengörings- och desinficeringsförfarandena för alla tåg för att erbjuda en säker miljö under resan. Renfe har också utfört förbättringar i tågens ventilationssystem, luften byts nu ut helt var sjunde minut.

De förändringar som Renfe har utfört på tågen och stationerna har gjort att de har fått Aenor-certifikatet mot Covid-19 för persontransporter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.