Prenumerera på nyheterna

Sporadiska uppdateringar under juli

Nu går vi in i perioden som normalt kännetecknas av nyhetstorka. Det är inte bara landskapet som skiftar färg till gult på grund av bristen på regn. Så blir det även på nyhetsfronten då det under sommaren är brist på stora och/eller intressanta nyheter. Det är semester och det händer i regel inte så mycket. Det gör att webbredaktören passar på att ta en välbehövlig semester vilket innebär att det blir sporadiska uppdateringar under månaden.

Helt semesterstängt är det inte. Delar av redaktionen ligger i produktion av Svenska Magasinets sommarnummer som utkommer på Costa del Sol och Costa Tropical den 15/16 juli.

Och när sommarnumret av Svenska Magasinet är klart inleds produktionen av kvartalsmagasinet Spañien Magasinet som utkommer i Sverige på sensommaren.

Det är inte många redaktioner som är igång under sommaren med att producera två magasin.

Nu lever vi i en värld som inte står helt stilla, trots sommar och semester. Covid-19-pandemin bidrar till ständiga förändringar i resor och regler. Vilket gör att Svenska Magasinet kör nyhetsuppdateringar när det är aktuellt.

Redaktionen vill rekommendera läsekretsen att följa myndigheternas uppdateringar. Här är några källor att sätta upp på sin ”bevaka-lista”:

Sveriges ambassad i Madrid

Sveriges ambassads Twitterkonto för krissituationer i Spanien

Sveriges ambassad på Facebook

Spaniens ambassad i Sverige Twitterkonto

Svenska UD:s Resklar-app
Nedladdning i iTunes på apple.com
Nedladdning på Google play

UD Resklar Twitterkonto

UD Resklar Facebook

Spaniens turistinformation

Svenska Magasinets Twitterkonto @SvenskaMagasinet

Svenska Magasinet på Facebook

En sammanfattning av det publicerade materialet på de sociala nätverken görs vid behov under juli månad på Svenska Magasinets webbplats.

Trevlig sommar och var rädda om Er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.