Prenumerera på nyheterna

Svensk kvinna hittad död i Barcelona

En 46-årig svensk kvinna hittades halvnaken under ett flak till en parkerad lastbil vid paseo de Can Tunis nära Ronda Litoral i Barcelona vid åttatiden på måndagsmorgonen. Den regionala poliskåren Los Mossos d’Esquadra har tillsatt en mordutredning då det finns tecken på att kvinnan har blivit utsatt för våld.

Om det rör sig om mord är det i så fall det elfte mordfallet som registrerats i Barcelona hittills i år. Enbart under juli månad dödades fem personer, tre vi samband med slagsmål och två blev skjutna. Ifjol dödades tio personer i Barcelona skriver dagstidningen El País.

Den svenska kvinnan hittades halvnaken. Enligt uppgifter hade hon bara kläder på överkroppen när lokalpolisen Guardia Urbana fann henne.

Dagstidningen El Periódico skriver att kvinnan hittades nära ett område där många prostituerade rör sig och erbjuder sexuella tjänster utmed calle Mare de Déu dels Ports på andra sidan kyrkogården Montjüic.

Polisen försöker hitta blodspår för att fastställa var kvinnan dödades. Där kvinnan hittades fanns även en madrass omgiven av flera använda kondomer.

(Foto: La Sexta)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.