Svensk kvinna misshandlad, mannen försökte fly med barnen

Mannen greps på flygplatsen i Málaga när han försökte fly ut ur landet med deras fyra barn,

Gripandet skedde bara några timmar efter det att kvinnan rapporterat en påstådd misshandel till Guardia Civil i Nerja. Larmet gick klockan 01.00 och Guardia Civil i Nerja larmade sina kollegor på flygplatsen i Málaga och där sattes avgångshallen omedelbart under bevakning. Klockan fem på morgonen observerades en man med fyra minderåriga barn, han stoppades för kontroll och mannen blev omedelbart arresterad.

Kvinnan som är av svensk nationalitet uppgav att de vistats i en lägenhet i Almuñecar och där hade hon blivit misshandlad av mannen, som hade missbruksproblem.

Ett par timmar efter gripandet ställdes mannen inför en domare vid domstolen i Torrox (Juzgado de Instrucción número 2 de Torrox). Utredning i fallet pågår och i väntan på utfallet släpptes mannen med ett förbud att komma närmare än 500 meter till kvinnan och barnen, han får heller inte kommunicera med dem.

Överdomstolen (TSJA) informerar om att fallet kommer att hanteras och dömas i Almuñecar eftersom det är där den påstådda misshandeln har ägt rum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.