Prenumerera på nyheterna

Svenska Magasinets novembernummer finns att hämta

Pappersupplagan av Svenska Magasinets novembernummer finns nu att hämta på en mängd platser utmed Costa del Sol och Costa Tropical. Det äldsta svenska månadsmagasinet på Costa del Sol är helt gratis att hämta på distributionspunkterna. Den som inte har möjlighet att hämta papperstidningen kan alltid läsa den som gratis bläddertidning via webben. Det är ett omfattande innehåll i novembernumret. Caminos de Pasión beskriver en passionerad resa och besök på tio andalusiska platser. Här får du ett smakprov på intressanta utflyktsmål.

Vi berättar också om Fuengirolas nya hamnprojekt om hur kryssningsfartyg i framtiden välkomnas till den gamla svenska metropolen.

Svenska Magasinet firar i år 30 år som tidning och vi gör en tillbakablick. Denna gång berättar vi om tidningens innehåll i november 1990. Serien fortsätter och är även en vandring i svenskkolonins historia på Costa del Sol.

Missa inte heller den mycket läsvärda artikeln om Henrik Sjöfararen och hur Ceuta blev Europas första koloni.

Lars Hedin, svensk kok på Svenska skolan i Fuengirola bjuder på vintervärmare i form av spanska köttbullar Albondigas i mandelsås och lammlår á la Lars.

SvM Nyheter, mäklarspalt, svar på juridiska frågor, gästkåseri, djurspalt, radannonser, bostadsmarknaden, Kustbevakningen, aktivitetskalandern och mycket annat finns med i novembernumret förutom Hej Läsare och Spanien just nu.

Är du osäker på var du kan finna novembernumret i den kommun där du bor kan du skicka en e-post till [email protected]

Är du på jakt efter äldre nummer av Svenska Magasinet finns digitala upplagor tillbaka till juni 2010. Klicka här.

Du kan även prenumerera på Svenska Magasinet som utkommer med elva nummer om året. Vill du ha hem den i brevlådan så tillkommer en blygsam avgift. Klicka här.

Novembernumrets bläddertidning finns här: November 2020

Decembernumret av Svenska Magasinet utkommer den 15 december.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.