Prenumerera på nyheterna

Svenska Magasinets oktobernummer finns nu tillgängligt

Distributionen av pappersupplagan är igång sedan igår den 15 oktober och är avslutad i kväll, den distribueras som vanligt utmed Costa del Sol och Costa Tropical. men Svenska Magasinet skickas givetvis även ut med post till de som har prenumererat på den.

Den som inte kan eller vill hämta papperstidningen kan alltid läsa den som gratis bläddertidning på Internet, där kan man också läsa äldre exemplar av Svenska Magasinet, det finns digitala bläddertidningar ända tillbaka till juni 2010. Se länkarna längre ned i artikeln. Det finns självklart flera artiklar som relaterar till turismen, men det finns också mycket mer att läsa. Till exempel det senaste om husockupanter och den i Spanien mycket omtalade Priego de Cordoba. Oktobernumret 2020 är välfyllt och Svenska Magasinet är som vanligt helt gratis att hämta på distributionspunkterna eller att läsa på nätet. Vill man ha hem den i brevlådan så tillkommer däremot en blygsam avgift.

Oktobernumrets bläddertidning finns här: Oktober 2020.

Äldre nummer kan läsas här: Arkivet – Issuu.

Nästa nummer av Svenska Magasinet utkommer den 16 november, men nyhetsbevakningen fortsätter oavbrutet året om och kan följas på webbsidan. Redaktionen önskar er alla en trevlig läsning.

Bildtext: Svenska Magasinet, 15 oktober – 15 november 2020, årgång 30.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.