Prenumerera på nyheterna

Svenska Magasinets sommarnummer finns att plocka upp

Pappersupplagan av Svenska Magasinets sommarnummer finns att hämta på en mängd platser utmed Costa del Sol och Costa Tropical. Det äldsta svenska månadsmagasinet på Costa del Sol är helt gratis och finns att plocka på distributionspunkterna. Den som inte har möjlighet att hämta papperstidningen kan alltid läsa den som gratis bläddertidning via webben. Som vanligt innehåller pappersupplagan välmatade texter om Spanien och Costa del Sol. Vi blickar in i sanddynernas fascinerande värld. Här hittar du utmärkta stränder, långgrunt och extra varmt badvatten.

Sandformationer som skapas av vindar och är betydelsefulla i ekosystemet för flora och fauna. Häng med på en tur och se vad vi hittar.

Artikelserien ”Caminos de Pasión” berättar om sommarens färgstarka äventyr. Två timmar från Málaga ligger Carmona byggd på höga kullar med utsikt över den bördiga Sevillaslätten. Du befinner dig i solros– och lavendelbältet och staden är ett perfekt utflyktsmål sommartid för att uppleva den andalusiska landsbygden.

Vi ger även tips på promenader i Málaga: Gibralfaro och engelska kyrkogården som är Spaniens äldsta protestantiska. Den binds samman med fästningen Gibralfaro via en 330 meter lång promenadväg.

Vi tittar in i Bihagens bikupa och ser vad Jenny svärmar kring den här gången.

Eller testa dina kunskaper om Spanien på dig själv eller dina vänner genom att svara på frågorna i uppslaget ”Frågvis”.

Eller lär dig några användbara spanska ord som gör att du förstår den lokala kulturen lite bättre. Det spelar ingen roll om du reser till Spanien eller nyligen har flyttat hit, dessa ord på spanska kan absolut komma till användning eller vara bra att förstå.

SvM Nyheter, mäklarspalt, svar på juridiska frågor, matsidor, kåseri, radannonser, bostadsmarknaden, Kustbevakningen, aktivitetskalandern och mycket annat finns med i sommarnumret förutom Hej Läsare och Spanien just nu som tar upp ämnet riskbedömning.

Är du osäker på var du kan finna sommarnumret i din kommun är du välkommen att skicka en e-post till [email protected]

Du som inte kan plocka upp Svenska Magasinet eller är du på jakt efter äldre nummer av Svenska Magasinet finns digitala upplagor tillbaka till juni 2010. Klicka här.

Du kan även prenumerera på Svenska Magasinet som utkommer med elva nummer om året. Vill du ha hem den i brevlådan så tillkommer en blygsam avgift. Klicka här.

Sommarnumrets bläddertidning finns här: juli 2021

Nästa nummer av Svenska Magasinet utkommer den 15 september.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.