Prenumerera på nyheterna

Till helgen blir det Open Day Beach Tennis 2021 i San Pedro

Stranden i San Pedro Alcántara blir denna helg, 29 och 30 maj, platsen för den första Open Day Beach Tennis 2021, ett gratis evenemang där upp till 100 deltagare kan träffas.

Initiativet presenterades idag av vice borgmästaren i Sampedreño, Javier García, och borgmästaren för idrottsaktiviteter i San Pedro och Javier Mérida, de har kommit överens om vikten av att främja denna ”typ av hälsosamma och rekreationsmetoder.

”Vi pratar om en ny sport som vi välkomnar med stor entusiasm och som vi är säkra på att det kommer att bli en framgång”, säger García, som förklarade att tre spår kommer att sättas upp på stranden för evenemanget, som kommer att äga rum från 10:00 till 22:00 14:00 och 16:00 till 20:00 Mérida har å sin sida avancerat med att det redan är femtio registrerade även om målet är att fylla den planerade kapaciteten på 100.

”Vi kommer att tillhandahålla allt material så att deltagarna kan ha kul och träna utomhus under helgen”, påpekade han.
”Med det här projektet vill vi också publicera denna sport i vår kommun och göra den synlig för både våra grannar och besökare”, säger Mérida, som förklarade att det kommer att finnas instruktörer som kommer att ge några grundläggande instruktioner om spelet, vilket för tillfället är för vuxna. Slutligen betonade han att allt kommer att utvecklas med hänsyn till alla hygieniska och sanitära säkerhetsåtgärder mot Covid-19.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.