Prenumerera på nyheterna

Tolv förslag till ny turistinformation i Fuengirola

När tidsfristen med att lämna in anbud till Fuengirolas nya turistinformation löpte ut den 25 augusti hade tolv förslag inkommit. Närmast ska kommunens tekniker studera förslagen innan de tar beslut om vem som tilldelas projektet.

Budgeten är på 300.000 euro och byggtiden 105 dagar. Den nya turistinformationen (Oficina Municipal de Turismo) på plaza Teresa Zabell är ett tidigare vallöfte från borgmästaren Ana Mula.

– Turistbyrån på strandpromenaden blir en klar förbättring för alla besökare, säger kommunalrådet Rodrigo Romero i samband med en pressträff (bilden).

Det nya turistkontoret blir fullt modernt och erbjuder material till besökare med nedsatt hörsel och syn. Information ska även kunna laddas ner via QR-koder. All information om vad Fuengirola erbjuder i form av hotellanläggningar, fritids-, kultur- eller sportaktiviteter samt nöjesparker och restauranger ska finnas att få.

Den nya turistinformationen placeras på plaza Teresa Zabell söder om fritidshamnen där det tidigare låg en snabbmatsrestaurang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.