Prenumerera på nyheterna

Törs du? Andalusiens längsta linbana öppnar

Upp till 100 km/h och 1.350 meter lång och du ser landskapet ur en fågels perspektiv. Det är Andalusiens längsta linbana som öppnar i Alhaurín de la Torre inom kort.

Det är äventyrsparken Sunview Park Adventure som har regionens längsta linbana som öppnar den 15 maj. Hela området erbjuder äventyrssporter och kommer att vara öppen torsdagar till söndagar mellan klockan 10 till 22.30.

Anläggningen skulle ha öppnat ifjol. Så slog pandemin till, varför öppningen har blivit framskjuten.

Linbanan erbjuder tre valmöjligheter. Antingen ”Superman” då du kommer upp i 100 km/h. Du kan även åka linbanan i normal hastighet och tillsammans med två andra personer, totalt tre personer. För minderåriga finns begränsningar för att åka den beroende på vikt och ålder.

Där linbanan startar finns en parkeringsplats. Efter färden med linbanan får du åka tillbaka med en terrängbil.

– Linbanan är över 1.300 meter och du upplever som en fågels perspektiv. Det är en underbar utsikt i en naturlig miljö, säger Antonio Vallejo, administratör.

Det finns inget krav på tidigare erfarenhet. Det gäller bara att följa anvisningarna från parkens tekniska team. Priset ligger på 26 euro individuellt och 45 euro för två. Grupper på sex personer eller fler får fem procents rabatt.

Äventyrsparken erbjuder även ridturer om minst fyra personer som måste bokas i förväg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.