Tre Barytoner ger konserter i Spanien

Tre Barytoner besöker Fuengirola och Benidorm med sångglädje, men också med fokus på Barnmissionens hjälparbete runt om i världen. Tre Barytoner är en sjungande trio bestående av Bo Wallenberg, Mikael Järlestrand och Mikael Joumé. Tillsammans har de gett ut två skivor: Andliga klassiker och Väckelsetoner.

Nu besöker de Spanien för att ge flera konserter. Trion bjuder på sång och musik av hög kvalitet. Mikael Järlestrand är en av Sveriges mest kända kristna sångare. Mikael Joumé har studerat vid Det Kongelige Musikkonservatorium i Köpenhamn och har tidigare arbetat på Malmö Opera, men är numera biträdande generalsekreterare för Barnmissionen. Bo Wallenberg är generalsekreterare för Barnmissionen och varvar sångglädje med humor, passion och hjärta för organisationens hjälparbete.

– Vi kommer inte för att underhålla, utan för att sjunga tillsammans med publiken i sånger som de flesta känner igen. Vi vill värna om den gamla kristna sångskatten, där sångerna berättar om människors liv, berättar Bo Wallenberg.

Förutom sång och musik kommer konserterna också att innehålla information om Barnmissionens arbete för att hjälpa utsatta barn i 14 länder runt om i världen. Konserterna har fri entré.

Tre Barytoner besöker:
Onsdag 23/10 kl 19, Svenska kyrkan, Costa del Sol
Torsdag 24/10 kl 19, Sjömannskirken, Costa del Sol
Fredag 25/10 kl 19, Finska kyrkan i Skandinaviska Turistkyrkan, Costa del Sol
Lördag 26/10 kl 19, Skandinaviska Turistkyrkan, Costa del Sol
Söndag 27/10 kl 19, Skandinaviska Turistkyrkan, Benidorm

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.