Prenumerera på nyheterna

Vueling startar upp nya linjer både inrikes och utrikes

Det spanska flygbolaget startar upp fem nya linjer från Málaga och en från Sevilla, det innebär att de kommer att ha 43 direktflyg till spanska och utländska flygplatser från Andalusien. Vueling kommer nu upp i en volym på 500 flygningar per vecka från Andalusiska flygplatser rapporterar bolaget i ett uttalande.

Under juni och juli startar flygbolaget gradvis upp 37 direktlinjer från Sevilla, Málaga, Granada, Jerez och Almería. Till detta kommer nu de sex nya linjerna att läggas till i augusti: En från Sevilla till Valencia och fem från Málaga till Asturien, Lyon, Marseille, Cardiff och Zürich.

Totalt kommer Vueling att i augusti integrera 65 nya direktlinjer i Europa och kommer då upp i summa 240 olika linjer varav 95 är inrikesflyg, detta motsvarar 2.800 flygningar per vecka.

Flygbolaget lanserade sitt sommarprogram den 22 juni, som gradvis återupptar sina flyglinjer efter tre månader med begränsningar i flygbranschen på grund av Covid-19.

Det är obligatoriskt att ha en mask som täcker näsa och mun både hela tiden ombord samt vid på och avstigning, den som uppvisar någon form av symptom som kan sättas i samband med COVID-19 nekas ombordstigning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.